У Селидовому відбувся фінал обласних змагань «Веселі старти»

У Селидовому відбувся фінал обласних змагань «Веселі старти»

Укрінформ
15 грудня місто Селидове прийняло фінал обласних змагань «Веселі старти» серед школярів.

Про це повідомляє Донецька ОДА.

Його учасниками стали команди із Селидового, Торецька, Вугледару, Бахмутського, Волноваського та Ясинуватського районів, які успішно пройшли «сито» відбіркових міських, районних та зональних етапів.

У програму змагань входили різні естафети і спортивні конкурси, що розвивають координацію, спритність, швидкість та інші фізичні якості. Школярі змогли продемонструвати свої найкращі здібності, а головне – отримали заряд бадьорості і масу позитивних емоцій.

За підсумками змагань серед міст кращою стала команда Селидового, другою – Торецька, третьою – Вугледару.

Перше місце серед команд районів посіли представники Ясинуватського району, друге – Волноваського району, третє – Бахмутського району.

Учасники «Веселих стартів» були нагороджені кубками, медалями, грамотами та отримали м’ячі від Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Такі змагання залучають дітей до систематичних занять фізичною культурою і спортом, слугують популяризації здорового способу життя, забезпечують зайнятість дітей у спортивних секціях, сприяють формуванню патріотичних почуттів підростаючого покоління.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-