Податкова міліція Донеччини ліквідувала підпільний цех з виготовлення алкоголю

Податкова міліція Донеччини ліквідувала підпільний цех з виготовлення алкоголю

Укрінформ
Податкова міліція Донеччини спільно з прокуратурою області припинила діяльність підпільного цеху, де виготовляли сурогатний алкоголь.
Про це повідомляє ГУ ДФС у Донецькій області.
"Співробітниками податкової міліції Головного управління ДФС у Донецькій області спільно з працівниками Прокуратури Донецької області в рамках кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) припинено злочинну діяльність з незаконного виробництва фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів на потужностях підпільного цеху", - сказано в повідомленні.
В подальшому виготовлений фальсифікат реалізовували через торгівельну мережу Слов'янська та Краматорська.
За результатами проведених на місцях виготовлення, зберігання та реалізації фальсифікату обшуків співробітниками податкової міліції було вилучено лікеро-горілчаних виробів на загальну суму 230 тис. грн, з них: 412 літрів фальсифікованих алкогольних напоїв у пластикових ємностях на суму 110 тис. гривень; 378 літрів лікеро-горілчаних виробів у скляних пляшках на суму 120 тис. гривень.
Головним управлінням ДФС у Донецькій області продовжується проведення комплексу широкомасштабних організаційно-практичних заходів в рамках операції "Акциз-2016", направлених на постійний моніторинг ринку товарів даної групи та запобігання розповсюдження фальсифікату.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-