Бійці КОРД на Донеччині отримали сучасну спецтехніку

Бійці КОРД на Донеччині отримали сучасну спецтехніку

Фото
Укрінформ
У Донецькій області бійцям спецпідрозділу КОРД Міністерство внутрішніх справ України передадало сучасну спецтехніку – бронеавтомобіль «Варта» та мікроавтобус Toyota Land Cruiser.

Про це у четвер на своїй сторінці в Facebook повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

«Сьогодні вручив бійцям спецпідрозділу КОРД спецтехніку, передану Міністерством внутрішніх справ - сучасний бронеавтомобіль «Варта», мікроавтобус Toyota Land Cruiser», - написав голова обласної поліції, зазначивши, що на озброєнні спецпідрозділу вже є 3 БРДМ.

За його словами, завдяки активній позиції міністра внутрішніх справ Арсена Ававкова, заступника голови Нацполіції Олексія Руденка, а також американських партнерів, зокрема начальника відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Крістофера Сміта, донецька поліція має сучасний спецпідрозділ, який на високому професійному рівні здатний виконувати надскладні завдання і брати участь у спецопераціях.

«Бійці донецького КОРДу майже всі мають бойовий досвід несення служби в «гарячих точках» зони АТО. І в подальшому будуть залучатися до проведення спецоперацій із затримання особливо небезпечних злочинців», - підкреслив Аброськін.

фото: Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-