На Донеччині двох колишніх військових судитимуть за жорстоке вбивство

На Донеччині двох колишніх військових судитимуть за жорстоке вбивство

Укрінформ
У Донецькій області двох колишніх військових судитимуть за жорстоке вбивство 56-річного чоловіка, їм загрожує довічне позбавлення волі.

Про це в четвер повідомили в прес-службі Краматорської місцевої прокуратури.

«Краматорська місцева прокуратура затвердила та направила до суду обвинувальний акт у справі двох колишніх військовослужбовців, які жорстоко вбили 56-річного чоловіка», - зазначено в повідомленні.

В ході досудового розслідування встановлено, що 27 вересня 40-річний уродженець Рівненської області та 30-річний житель міста Волноваха, які проходили службу в Ясинуватському районі Донецької області, святкували «дембель» в компанії місцевого жителя. Під час застілля виникла сварка, і один з чоловіків завдав новому знайомому близько 10 ударів ножем в область голови та шиї, а другий жорстоко побив його палицею. Від отриманих важких поранень потерпілий загинув на місці, а гості втекли, забравши з собою мобільний телефон жертви.

Дії зловмисників кваліфіковані за п.12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство за попередньою змовою, вчинене групою осіб) та ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Зараз досудове розслідування завершено. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-