На Донеччині проведуть навчальну спецоперацію по затриманню озброєних злочинців

На Донеччині проведуть навчальну спецоперацію по затриманню озброєних злочинців

Укрінформ
У Донецькій області пройдуть командно-штабні навчання з проведення спільних спецоперацій поліції і військових по затриманню озброєних злочинців.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Донецької області.

«Прийнято рішення провести командно-штабні навчання з проведення спільних спецоперацій по затриманню озброєних злочинців», - сказано в повідомленні.

Зазначається, що про це рішення повідомили на робочій нараді начальника ГУНП у Донецькій області В'ячеслава Аброськіна з керівництвом кримінальної поліції і командирами спецпідрозділів.

На нараді розглядалися питання координації сил і засобів під час спецоперацій у зоні бойових дій, оскільки в Донецькій області, де третій рік триває терористична агресія, несуть службу підрозділи ЗСУ, Нацгвардії і Національної поліції з усієї України, тому забезпечення чіткої взаємодії надзвичайно важливе.

Корпус оперативно-раптової дії Донецької області і спецбатальйон ГУНП підпорядковані особисто начальнику главку, і тільки Аброськін має право віддати наказ спецпідрозділам, наголосили в поліції.

Аброськін акцентував увагу спецпризначенців, що всі спецоперації мають бути ретельно сплановані, відпрацьовані і погоджені з ним як керівником поліції Донецької області, а враховуючи, що в регіоні тривають бойові дії, - і з керівництвом АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-