Сапери розмінували підхід до водогону в Торецьку, скоро почнеться ремонт

Сапери розмінували підхід до водогону в Торецьку, скоро почнеться ремонт

Укрінформ
Після припинення вогню сапери розмінували під'їзд до пошкодженої ділянки водогону в Торецьку. Завтра планують почати відновлювальні роботи.

Про це повідомив у Фейсбуці голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації павло Жебрівський.

"Щодо відновлення водогону в Торецьку. Зранку працювали сапери, розмінували під'їзд до ділянки та територію. Ремонтні бригади розпочали роботу. Сьогодні зроблено усі підготовчі роботи. Завтра ремонтники приступають до заміни пошкодженої ділянки", - написав губернатор.

За його словами, потрібно замінити 4 метри водогінної труби. Крім того, користуючись режимом припинення вогню, ремонтники ліквідують ще кілька давніших поривів, зроблених літом та восени, до яких досі не було доступу.

Очільник області висловив сподівання, що за два дні роботу водогону буде відновлено.

Також він повідомив про стан підключення житлових будинків до теплопостачання. "Залишилось підключити ще два житлові будинки. Ремонтники продовжують працювати. До вечора тепло піде і у ці помешкання", - зауважив Жебрівський.

Як повідомляв Укрінформ, 23 листопада ворожим обстрілом було пошкоджено ділянку водоводу "Горлівка — Торецьк", внаслідок чого сталося повне припинення водопостачання міст Торецьк, Залізне, смт Північний. Від опалення було відключено 35 багатоповерхових житлових будинків, в яких мешкає 2356 осіб. Вчора було відновлене теплопостачання сімох будинків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-