У Маріуполі на ремонт опорної школи дали 40 мільйонів

У Маріуполі на ремонт опорної школи дали 40 мільйонів

Фото
Укрінформ
У Маріуполі Донецької області виділено 40 млн грн на ремонтно-будівельні роботи спеціалізованої школи № 66, яка стане опорною в місті.

Про це на своїй сторінці в Фейсбуці написав голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«В Маріупольській спеціалізованій школі № 66 розпочинаються ремонтно-будівельні роботи. Школа буде опорною. На неї з бюджету виділено 40 млн грн. Завершились тендерні процедури, підрядник приступає до роботи», - написав Жебрівський.

За його словами, будівельники почнуть із заміни водопроводу, каналізації і теплотрас, одночасно будуть проводити гідроізоляцію фундаментів і термомодернізацію стін, заміну вікон та реконструкцію горища.

«Порадив підрядникові організувати процес реконструкції школи таким чином, аби він тривав не більше чотирьох місяців. На цей час учнів треба прилаштувати по сусідніх школах. Таким чином, будівельникам буде створено максимально сприятливі умови, щоб вони у стислі терміни зробили ремонт», - зазначив Жебрівський.

Він висловив сподівання, що діти і вчителі ще до кінця навчального року зможуть зайти в цю оновлену школу і пообіцяв контролювати хід робіт.

Фото: Павло Жебрівський, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-