Поліція Донеччини шукає водіїв, які збили двох пішоходів

Поліція Донеччини шукає водіїв, які збили двох пішоходів

Укрінформ
У Донецькій області поліція розшукує двох водіїв, які на автодорогах регіону смертельно травмували пішоходів і втекли з місця події.

Про це повідомили у Відділі управління превентивної діяльності поліції Донецької області.

"Поліція Донеччини розшукує двох водіїв, які збили пішоходів і втекли з місця ДТП", - йдеться у повідомленні.

У поліції зазначили, що в Костянтинівці невстановлений водій невстановленого транспортного засобу здійснив наїзд на чоловіка, який переходив проїжджу частину дороги у недозволеному місці. Від отриманих травм пішохід загинув на місці, особа його поки не встановлена - на вигляд йому 50-55 років, зріст 170-180 см, середньої статури. Правоохоронці проводять розшук.

Крім того, у поліції повідомили, що на 400 км автодороги "Знам‘янка - Луганськ - Ізварине" невстановлений водій невстановленого транспортного засобу теж здійснив наїзд на 52-річного чоловіка, який рухався по узбіччю у попутному напрямі, і з місця події втік.

Відомості щодо цих фактів внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією ст. 286 ч. 1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами). Проводиться слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-