У Маріуполі за проектом ЄС відновили Центр соціальних служб

У Маріуполі за проектом ЄС відновили Центр соціальних служб

Укрінформ
У місті Маріуполі Донецької області у рамках реалізації проекту ЄС відкрили після реставрації центр соціальних служб сім'ї, дітей та молоді, загальна вартість вкладених інвестицій становить близько 1 млн грн.

Про це в понеділок повідомили в Маріупольській міській раді.

«Мер Маріуполя Вадим Бойченко особисто перерізав стрічку на вході до новореконструйованого комплексу Центрального районного центру соціальних служб сім'ї, дітей та молоді. Центр на вулиці Шота Руставелі відновлений у рамках реалізації проекту ЄС «Нарощування потенціалу громади. Маріуполь для підтримки внутрішньо переміщених осіб і місцевих жителів, які постраждали в результаті конфлікту» за підтримки Маріупольської міської ради», - йдеться у повідомленні.

Наголошено, що загальна вартість вкладених тут інвестицій становить близько 1 млн грн. Будівельні роботи почалися навесні 2016 за рахунок коштів Європейського Союзу - майже 30 тис. євро. На ці кошти вдалося збільшити кількість приміщень за рахунок цокольного поверху, повністю реконструювати фасад будівлі, а також спортивний і дитячий майданчики, добудувати пандус, провести електричні мережі, водопровід, каналізацію оновленого поверху. Більше того, тепер на території центру є унікальний для Маріуполя відкритий спортивний майданчик з гумовим покриттям, а навколо будівлі зроблено клумби і висаджено квіти.

У міськраді констатували, що щоденно в Центрі зможуть провести дозвілля більш як 30 дітей із сімей переселенців і сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. У цій будівлі є також все для дозвілля підлітків - спортивні зали, столярна і гончарні майстерні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-