Для миру в Україні потрібна підтримка міжнародного співтовариства – Жебрівський

Для миру в Україні потрібна підтримка міжнародного співтовариства – Жебрівський

Укрінформ
Для припинення в Україні війни і відновлення миру потрібна підтримка міжнародного співтовариства і подальші економічні санкції до Росії.

Про це заявив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Жебрівський на зустрічі з делегацією чеських і словацьких журналістів, повідомили в Департаменті інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації.

«Дуже приємно бачити тут представників Чехії і Словаччини разом. Колись вони жили в одній державі. А зараз ніхто із них не вважає себе старшим братом і не намагається нав’язати один одному своє уявлення про світ. Вірю, що скоро і в Україні запанує мир. Але для цього нам потрібна підтримка міжнародної спільноти. Лише тиск усього світу, подальші економічні санкції допоможуть поставити на місце російського агресора», – підкреслив губернатор.

Він подякував міжнародним ЗМІ за увагу до Донеччині, а також подякував через ці ЗМІ представникам міжнародних організацій, які сьогодні активно долучаються до відновлення Донеччини, допомагаючи кредитами, грантами та іншими інвестиційними проектами.

В ОДА зазначили, що представників іноземних ЗМІ цікавило, як скоро на Донбасі буде мир, потреби в інвестиціях для відновлення зруйнованих бойовими діями територій, а також те, як сьогодні живуть мешканці прифронтової зони та окупованих територій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-