У Костянтинівці запобігли відправленню в

У Костянтинівці запобігли відправленню в "ДНР" потягу з контрабандою

Укрінформ
У Костянтинівці поліцейські запобігли відправленню на тимчасово окуповані території Донецької області вантажного потягу, де під металобрухтом були сховані контрабандні товари - ліки, меблі, побутова техніка, одяг, будматеріали.

Про це в четвер на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"У Костянтинівці дільничний поліцейський отримав інформацію - на залізничній станції знаходяться вагони з товарами для окупованої території. Перевірили і підтвердилося. У вантажному потязі, що прямував у "наддержаву ДНР", окрім металобрухту, є повний асортимент кількох магазинів - ліки, меблі, побутова техніка, одяг, будматеріали тощо. Одним словом - все, що заборонено для ввезення на окуповану територію", - йдеться в повідомленні.

За словами Аброськіна, сам металобрухт належить підприємству, яке має необхідні дозволи на перевезення металу.

"Решта - контрабанда. Якісь пояснення представник цього підприємства відмовився давати. Вагони відчепили, вантаж буде конфісковано. На місці працюють співробітники СБУ спільно з фіскальною службою", - повідомив начальник обласної поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-