На Донеччині після розпиття

На Донеччині після розпиття "коньяку" померли 5 осіб, ще 2 в реанімації

Укрінформ
У місті Лиман на Донеччині в результаті отруєння сурогатним коньяком померли п'ятеро людей - троє чоловіків і дві жінки. Ще двоє чоловіків находяться в реанімації.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України в Донецькій області.

"Двоє жінок та троє чоловіків віком від 29 до 45 років померли внаслідок вживання саморобного коньяку. Ще двоє чоловіків 1985 та 1966 року перебувають у реанімації, за їхнє життя борються лікарі", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що напередодні ввечері громадяни вживали алкоголь в одній компанії, а придбали його в одного з місцевих жителів. Особа продавця встановлена, в його будинку проводяться обшуки. Вже встановлено, що в підвалі будинку він зберігав і здійснював продаж алкогольної продукції, яку придбав у невстановленої особи в м.Ізюм Харківській області без жодних документів і ліцензій. Під час обшуку вилучено близько 100 л сурогатних напоїв: 50 л коньяку та 50 л горілки. 

Згідно з обласною прокуратурою, відомості щодо масової загибелі людей у місті Лиман від отруєння сурогатами алкоголю внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-