На Донеччині стартував проект

На Донеччині стартував проект "За ВДВ" : з армії – у держслужбовці

Укрінформ
На Донеччині за підтримки ОДА стартував проект "За ветеранів до влади" ("За ВДВ"), який спрямований на соціалізацію демобілізованих учасників АТО та їх залучення до управлінського процесу.

Про це повідомляється на сайті Донецької облдержадміністрації. 

"У рамках проекту для демобілізованих військовослужбовців-учасників антитерористичної операції планується проведення школи державного службовця, стажування її випускників в облдержадміністрації та інших місцевих органах влади, а також можливе подальше їх працевлаштування на вакантні посади", - йдеться у повідомленні.

Так, 25 вересня, 18 бійців взяли участь у першому навчальному занятті на тему: "Невід’ємні речі: демократія та громадянське суспільство". Звертаючись до учасників заходу, виконуючий обов’язки директора департаменту інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації Ігор Ставинога, наголосив, що активне залучення патріотів з числа учасників АТО до суспільного життя та управлінського процесу сприятиме прискоренню позитивних змін на Донеччині та в Україні загалом.

Демобілізовані військові, учасники АТО, які бажають долучитися до участі в проекті, мають до 16 жовтня 2016 року заповнити анкету, розміщену за посиланням.

Проект "За ветеранів до влади"  ініційовано громадською організацією "STUDENA". Він реалізується у м.Києві ГО "Київська міська спілка ветеранів АТО" та у м.Краматорську – ГО "Союз ветеранів АТО Донбасу" за фінансової підтримки UCBI-Українська ініціатива зміцнення громадської довіри.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-