Поліція Донеччини отримала 52 нових позашляховики

Поліція Донеччини отримала 52 нових позашляховики

Укрінформ
Автопарк поліції Донеччини у четвер поповнився відразу 52 новими кросоверами Renault Duster.

Участь в урочистій передачі автомобілів у Слов’янську взяли міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, заступник глави Національної поліції Олександр Фацевич та заступник командувача Національної гвардії Микола Балан, повідомляє відділ комунікації

поліції Донецької області. 

"Сучасні кросовери Renault Duster сьогодні на центральній площі Слов’янська поліцейським вручив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Потужні та економні автівки, пристосовані для бездоріжжя, будуть передані у всі територіальні підрозділи поліції", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що передані автомобілі підвищеної прохідності оснащені усім необхідним для служби та ідеально пристосовані для пересіченої місцевості - завдяки функції повного приводу, що підключається автоматично, та електронному контролю стійкості.

Новим транспортом буде забезпечено кожний з 6 базових територіальних відділів та підпорядковані їм відділення поліції області. У першу чергу буде посилено блок поліції превентивної діяльності, особливо у містах на лінії розмежування: сучасні автомобілі отримають чергові частини, групи швидкого реагування, відділ, відповідальний за безпеку дорожнього руху, тощо.

Василь Короткий, КРАМАТОРСЬК. 22 вересня 2016 року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-