В

В "ДНР" намагалися провезти гроші та газові лічильники

Відео
Укрінформ
В контрольних пунктах «Зайцеве» та «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону спільно з працівниками фіскальної служби запобігли спробам прихованого перевезення коштів та товарів до тимчасово непідконтрольної території, які переміщували з порушенням правил.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби

"Так, в контрольному пункті в'їзду-виїзду «Зайцеве» під час огляду автомобіля Skoda прикордонники виявили приховані кошти. Громадянин України намагався перевезти 45,5 тисяч гривень під килимком зі сторони водійського сидіння автомобіля", - йдеться у повідомленні.

акож під час огляду автомобіля «Волга», який прямував через контрольний пункт «Мар’їнка», прикордонники виявили спортивне харчування, шейкери, газові лічильники та ковані вироби. 27-річний громадянин України намагався в багажному відділенні автомобіля  перевезти товари з порушенням правил переміщення вантажів через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування. Загальна  вартість виявлених товарів становиламайже 90 тисяч гривень.

Наразі для подальшого прийняття правового рішення транспортні засоби, які у двох випадках прямували  до населеного пункту Донецьк, передано взаємодіючим підрозділам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-