На Донеччині провели ярмарок вакансій: прийшли понад 3,5 тис. шукачів роботи

На Донеччині провели ярмарок вакансій: прийшли понад 3,5 тис. шукачів роботи

Укрінформ
Близько 3,5 тис. шукачів роботи відвідали загальнообласний ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості "Для вільних людей є вакансії", проходив 15 вересня  в усіх містах та районах Донецької області.

Про це повідомляє Донецький обласний центр зайнятості.

"Такий захід організовується щороку з метою прискорення задоволення роботодавців кваліфікованими кадрами та оперативного працевлаштування безробітних громадян. Ярмарки вакансій також покликані зорієнтувати як молодь, так і доросле населення на отримання професій, які мають стабільний попит на ринку праці регіону", - йдеться у повідомленні.

В роботі ярмарку взяли участь представники роботодавців, навчальних закладів, які здійснюють підготовку фахівців за актуальними на ринку праці професіями.

Під час заходу фахівці служби зайнятості надавали відвідувачам консультації з питань працевлаштування, можливостей професійного навчання, прийняття участі в оплачуваних громадських та інших роботах тимчасового характеру. Особлива увага приділялася працевлаштуванню соціально вразливих категорій населення, внутрішньо переміщених осіб, демобілізованих учасників АТО.

"Ярмарок вже давно зарекомендував себе як один з дієвих механізмів сприяння працевлаштуванню. В заході взяли участь представники понад 300 роботодавців. З кожним з них можна було обговорити питання стосовно рівня заробітної плати, умов праці та наявності соціального пакету. За попередніми даними понад 700 шукачів роботи були запрошені на подальшу співбесіду до роботодавця", - повідомили в обласному центрі зайнятості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-