В Авдіївці знайшли арсенал зброї з російським

В Авдіївці знайшли арсенал зброї з російським "слідом"

Фото
Укрінформ
Кілька схованок з військовими засобами ураження, що належать представникам незаконних збройних формувань, виявила Служба безпеки спільно з поліцією та Нацгвардією в районі АТО.

Про це інформує прес-центр СБУ.

"В Авдіївці на Донеччині, поблизу лінії розмежування, оперативники спецслужби виявили схрон з двома гранатометами РПГ-18 та РПГ-22", - йдеться у повідомленні.

Серед іншого у схованці також знаходився осколковий постріл ОГ-7В для ручного гранатомета, який прийнятий на озброєння російською армією на початку 2000-х років. В Україні він не виробляється та не перебуває на озброєнні Збройних сил України. Крім того, правоохоронці вилучили зі схованки сухий пайок російського виробництва з позначкою "Не для продажи".

Ще один гранатомет РПГ-18 співробітники СБ України виявили у лісосмузі поблизу Авдіївки.

ФОТОГАЛЕРЕЯ (13 фото)

Фото: ssu.gov.ua

У приміщенні літньої кухні, поруч з нежилою будівлею, у Бахмутському районі Донеччини правоохоронці вилучили зі схованки чотири гранатомети РПГ-22, 45 гранат РГД-5 та Ф-1 із запалами та велику кількість набоїв різного калібру.

У дворі будинку на території Тошківки-1 Попаснянського району Луганщини оперативники знайшли велику кількість набоїв до автоматичної зброї.

У всіх випадках відкрито кримінальні провадження. Тривають заходи із встановлення причетних до облаштування схованок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-