Прифронтове Гранітне, де відсутні медзаклади, відвідали лікарі

Прифронтове Гранітне, де відсутні медзаклади, відвідали лікарі

Укрінформ
Прифронтове Гранітне, де відсутні медзаклади, за сприяння військових відвідали 6 лікарів, які оглянули місцевих мешканців та надали медичну допомогу окремим жителям.

Про це повідомляється на сайті цивільно-військового співробітництва (ЦВС) Збройних Сил України.

"Групою ЦВС штабу ОТУ "Маріуполь" здійснено супроводження волонтера Благодійної організації “Благодійний Фонд Миротворці України” та 6 лікарів: педіатра, гастроентеролога, невропатолога, хірурга, кардіолога та лікаря ультразвукової діагностики Громадської організації “Дитинство в долонях” до н.п.Гранітне, який знаходиться на лінії розмежування", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що не всі жителі населеного пункту, де відсутні лікарня і медичні спеціалісти, мають змогу виїхати до районних центрів на консультацію до медичних закладів.

"Завдяки цим організаціям було оглянуто: 85 дітей шкільного віку, 7 дітей дошкільного віку та 11 чоловік дорослого населення. Здійснили профілактичний огляд та УЗД-діагностику. Надана медична допомога окремим місцевим жителям та дітям, які її потребували в індивідуальному порядку. Населення щиро вдячне організаціям та ЦВС за турботу про їх життя і здоров’я", - йдеться у повідомленні.

Поруч з цим, Благодійною організацією “Благодійний Фонд Миротворці України” та лікарями Громадської організації “Дитинство в долонях” разом із  офіцерами ЦВС "Маріуполь", місцевим було передано у якості гуманітарної допомоги одяг, продукти харчування, миючі засоби та медичні препарати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-