Мешканці Донеччини з початку року сплатили 312 млн грн військового збору

Мешканці Донеччини з початку року сплатили 312 млн грн військового збору

Укрінформ
На підтримку обороноздатності держави мешканці Донеччини з початку року спрямували 312 млн грн військового збору.

Про це повідомляє головне управління ДФС у Донецькій області. 

"За вісім місяців поточного року на підтримку обороноздатності держави від мешканців Донецького регіону надійшло 312 млн грн. Такі результати перевищують минулорічні надходження військового збору на 46 млн грн або на 17%", - йдеться у повідомленні.

Так лише у серпні, сплативши військовий  збір, мешканці Донеччини поповнили державний бюджет України на 40 млн грн.

Згідно з фіскалами, стабільна динаміка надходжень передусім зумовлена сумлінною сплатою податків та підвищенням розміру мінімальних заробітних плат. Також, вагомим джерелом наповнення державної казни стала робота фіскальних органів Донецької області з легалізації ринку праці та протидії виплатам неофіційних заробітних плат.

Нагадаємо, що військовим збором оподатковуються доходи у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які виплачуються платнику у зв’язку з трудовими відносинами. Крім того, військовий збір стягується з виграшу в державну та недержавну грошову лотерею, виграшу гравця, отриманого від організатора азартної гри, доходів, які платник отримав згідно з цивільно-правовими договорами (договори підряду) за виконання робіт (надання послуг), сума яких відображається в акті приймання-передачі виконаних робіт (наданих послуг) та низки інших, які підлягають оподаткуванню податком на доходи фізичних осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-