ДФРР виділив майже 240 млн грн на 38 інвестпроектів на Донеччині

ДФРР виділив майже 240 млн грн на 38 інвестпроектів на Донеччині

Укрінформ
Через Державний фонд регіонального розвитку фінансування цього року буде профінансовано 38 проектів у Донецькій області на загальну суму 239,5 млн грн.

Про це заявив Віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко під час робочої поїздки до Слов’янська, повідомляє прес-служба відомства.

"Ми передбачили цього року у Донецькій області через Державний фонд регіонального розвитку фінансування 38 проектів на 239,5 млн гривень. Це 12 проектів по відбудові дорожньо-транспортної інфраструктури, 6 – по об’єктам газо-, тепло-, енергопостачання, 7 — в освіті, 4 — у системі охорони здоров’я та соціального захисту, 5 — у водопостачанні. Минулого року за кошти ДФРР в регіоні було реалізовано 70 проектів", — повідомив Геннадій Зубко.

Разом з тим, він підкреслив що станом на вересень що процедуру закупівель завершено лише щодо семи інвестиційних проектів. "Розпорядники коштів мають бути активнішими. Необхідно активізувати зусилля для ефективного цільового використання коштів ДФРР. Інфраструктурні об’єкти Донбасу мають бути введені в експлуатацію вчасно і в запланованому обсязі. По-іншому бути не може", - наголосив Г.Зубко.

Відроджуючи Донбас, ми повертаємо віру людей в Україну, у нашу єдність і перемогу, додав він. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-