Під Волновахою відкрили пам'ятний знак жертвам теракту

Під Волновахою відкрили пам'ятний знак жертвам теракту

Укрінформ
Поблизу Волновахи у суботу відкрито пам’ятний знак жертвам одного з таких цинічних злочинів – трагедії, коли бойовики вдарили з «градів» по рейсовому автобусу з мирними жителями. Зараз на цьому самому місці – монумент з іменами 12 загиблих.

Про це повідомляє прес-служба НПУ. 

"Сьогодні на місці трагедії відбувся реквієм у пам'ять людей, вбитих терористами. Народний депутат України Дмитро Лубінець, заступник начальника обласного главку поліції Сергій Матвійчук, представники районної та міської ради, рідні загиблих поклали квіти до пам'ятного монументу, встановленого на місці загибелі пасажирів. На пам'ятному заході були присутні делегації з Луцька та Івано-Франківська", - йдеться у повідомленні.

13-го січня 2015 року о 14:15 терористи з боку окупованого Докучаєвська із реактивних систем залпового вогню «Град» відкрили вогонь по блокпосту №5 на трасі Маріуполь-Волноваха-Донецьк. Під обстріл потрапив рейсовий автобус, який рухався за маршрутом Златоустівка-Донецьк.

В результаті влучення снаряда від численних осколкових поранень прямо на місці, в салоні автобуса, загинули 10 мирних жителів, ще 2 чоловік померли від страшних ран у лікарні, 18 людей отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-