Молодь Донеччини поїхала на Всеукраїнський тренінг з патріотичного виховання

Молодь Донеччини поїхала на Всеукраїнський тренінг з патріотичного виховання

Укрінформ
Молодіжна делегація Донецької області бере участь у Всеукраїнський тренінг із національно-патріотичного виховання, спрямований на формування ціннісних орієнтирів молоді.

Як повідомляє сайт Донецької ОДА, організаторами заходу, який проходить у Києві, виступили Міністерство молоді та спорту, департамент освіти і науки, молоді та спорту КМДА, Інститут проблем виховання НАПН України та Спілка Української Молоді в Україні.

«До участі у заході була запрошена делегація працівників управління у справах сім’ї та молоді Донецької облдержадміністрації та лідерів молодіжного руху регіону», - йдеться у повідомленні.

Тренінг проводиться з метою формування громадянської самосвідомості молоді, а також підготовки представників структурних підрозділів з питань молоді та спорту до координації і здійснення національно-патріотичного виховання.

Під час заходу проходять представлення команди організаторів і тренерів, презентація мети, завдань, структурної побудови та особливостей тренінгу. У перший день роботи відбулася  міні-лекція «Патріотизм: сутність і значення», вправи «Образ патріота-громадянина» та «Матриця громадянських цінностей сучасної молоді» тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-