Бойовики

Бойовики "ДНР" забрали камери ОБСЄ, встановлені у містечку Октябрь

Укрінформ
Бойовики прибрали камери Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, які були встановлені у місцях замінування в шахтарському містечку Октябрь на території, підконтрольній так званій "ДНР". 

Про це на брифінгу в Києві у п'ятницю заявив генеральний секретар Організації з безпеки і співробітництва в Європі Ламберто Заньєр, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Був випадок, коли бойовики прибрали камери (ОБСЄ.- Ред.), встановлені у місцях замінування в шахтарському містечку Октябрь на території, підконтрольній так званій ДНР. Також дуже часто наші безпілотники збивають складними зенітними озброєннями, тому ми тепер шукаємо інше технологічне рішення, щоб їх замінити. Ми також враховуємо той факт, що ми стали цілями дуже складних технологічних втручань у наші операції", - зазначив Заньєр.
За його словами, ситуація на Донбасі залишається "дуже складною", і це відчувають й представники ОБСЄ під час виконання своєї місії у зоні збройного конфлікту.

Генсек ОБСЄ також наголосив, що політичний шлях стабільного врегулювання військового конфлікту на Донбасі має залишатися ключовим.

Він додав, що сьогодні у секретаріаті ОБСЄ у Відні проходить мозковий штурм з приводу того, як посилити ефективність організації в ситуаціях конфліктів та криз.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-