Жебрівський нагородив кращих спортсменів Донеччини

Жебрівський нагородив кращих спортсменів Донеччини

Укрінформ
Голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський зустрівся у четвер з провідними спортсменами, тренерами, фахівцями спортивної сфери Донеччини.

Як повідомляє сайт Донецької ОДА, зустріч відбулася з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

"Павло Жебрівський вручив грамоти та подяки облдержадміністрації, сертифікати на виплату одноразових грошових винагород, почесні  грамоти управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації, а також плакетки  кращим спортсменам та тренерам Донецької області за підсумками червня, липня і серпня 2016 року", - йдеться у повідомленні.

У зустрічі взяли  участь майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо Артем Блошенко, який посів 5 місце на Олімпійських іграх 2016 року в Ріо-де-Жанейро, заслужений тренер України з синхронного плавання Ірина Гребеннікова, наставник неодноразових призерів чемпіонатів світу та Європи Єлизавети Яхно, Аліни Шинкаренко та Олени Гречихіної, яка посіла 4 місце у складі команди України в групових вправах на Олімпіаді-2016.

Голова Донецької облдержадміністрації також подякував спортсменам за виступ на Олімпійських іграх та висловив сподівання, що на наступних Олімпійських іграх ми будемо мати ще кращі результати.

"Найважливіше – це те, що наші спортсмени гідно представляли Україну та Донеччину. І наше представництво було одним із найпотужніших в українській збірній на Олімпійських іграх", - відзначив голова облдержадміністрації.

Очільник області зазначив, що в планах облдержадміністрації є також реалізація інфраструктурних проектів у галузі спорту. "Я нещодавно оглядав деякі спортивні об’єкти, які знаходяться в занедбаному стані. Зрозуміло, що для їх відбудови необхідно виділити достатньо великий фінансовий ресурс. Але я хочу наголосити – ми будемо інвестувати в спорт. Я хочу, щоб ми пропагували на Донеччині фізичну культуру та спорт", - підкреслив П.Жебрівський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-