Рада змінила межі низки Горлівки, Слов'янського та Бахмутського районів

Рада змінила межі низки Горлівки, Слов'янського та Бахмутського районів

Укрінформ
Народні депутати ухвалили низку постанов про зміни в адміністративно-ториторіальних устроях і встановлення меж окремих населених пунктів в Донецькій і Луганській областях.

Відповідні постанови №№4896, 4929, 4930 та 4931 підтримали більшість народних обранців, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, постановою №4929 змінено межу міста Слов'янськ і Слов'янського району Донецької області; №4930 - змінено межі міста Бахмут та Бахмутського району Донеччини, а №4931 - межі міста Горлівка Донецької області.

Постанова №4896 передбачає зміни в адміністративно-територіальному устрої в Луганській області: зміну та встановлення меж міст Золоте та Гірське Попаснянського району Луганської області.

Як зазначила перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко, необхідність змін в межах цих адміністративно-територіальних одиниць зумовлена тим, що на сьогодні низка населених пунктів частково знаходяться на територіях підконтрольних українській владі, а частково - бойовикам.

За її словами, через це не можливо здійснювати соціальні виплати навіть мешканцям, які проживають на контрольованій Києвом території, оскільки адміністративний центр контролюють сепаратисти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-