Донеччина святкує День шахтаря

Донеччина святкує День шахтаря

Укрінформ
Донецька область святкує День шахтаря, який традиційно відзначається в Україні в останню неділю серпня.

Привітання шахтарів зі святом від голови Донецької облдержадміністрації Павла Жебрівського опубліковано на сайті ОДА.

"Шановні шахтарі, дорогі наші трудівники! Щиро вітаю Вас із професійним святом - Днем шахтаря! Вклоняюсь Вам за мужню і самовіддану працю. Ваша професія - це справа прометеїв, бо із праці Ваших рук йде тепло і світло у наші оселі. Ризикуючи своїм життям та здоров'ям, Ви день у день спускаєтесь у шахти, щоб забезпечувати Україну, її енергетику і промисловість таким необхідним сьогодні чорним золотом. Честь Вам і хвала!", - йдеться у привітанні.

Очільник області також передав вітання і тим гірникам, які сьогодні змушені жити і працювати на тимчасово окупованій території України. "Ми пам'ятаємо про Вас, ми не покинемо Вас. Настане день, коли ми зможемо разом святкувати і радіти на квітучих майданах визволених міст.  Разом із Вами ми відбудуємо Донеччину і зробимо її найкращою і найзаможнішою частиною України!", - зазначив П.Жебрівський.

Заступник голови Донецької ОДА Владислав Лаврик також привітав працівників вугільної галузі Донеччини із професійним святом – Днем шахтаря. У ході робочої поїздки областю він відвідав державні підприємства «Красноармійськвугілля» (м. Мирноград), «Селидвугілля» (м. Селидове) та Шахта «Краснолиманська» (м. Родинське), де зустрівся і поспілкувався з шахтарями. В.Лаврик передав гірникам вітання від голови Донецької ОДА Павла Жебрівського та вручив почесні грамоти обласної державної адміністрації працівникам підприємств.

Окремо В.Лаврик привітав працівників ДП «Красноармійськвугілля» з нагоди 100-річчя шахти ім. Димитрова та нагородив працівників підприємства почесними грамотами Донецької ОДА. Відзнаки отримали гірники Володимир Бабіч, Микола Лук’янов, Олександр Саприкін та прохідник Олексій Фесенко.

Почесні грамоти отримали також співробітники «Селидвугілля»: гірник Катерина Бова, підземний механік Сергій Потапенко та заступник головного механіка Костянтин Янковський. Подяку ОДА було оголошено гірнику Андрію Захаренку та завідувачу гаража Олександру Малишеву.

Під час святкових заходів, які організувало ДП «Краснолиманська»,  Владислав Лаврик вручив почесні грамоти заступнику генерального директора з господарських та соціальних питань Роману Бугайову, заступнику головного механіка Денису Вертегелі, електрослюсареві Ігорю Ничипоруку, заступнику начальника дільниці з видобування вугілля Олександру Пивовару.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-