Відновлено електропостачання очисних споруд, знеструмлених обстрілом бойовиків

Відновлено електропостачання очисних споруд, знеструмлених обстрілом бойовиків

Укрінформ
У Донецькій області відновлено електропостачання Докучаєвських каналізаційних очисних споруд, знеструмлених обстрілом бойовиків 9 серпня.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили на комунальному підприємстві «Компанія «Вода Донбасу».

«Сьогодні, в п'ятницю, напружена обстановка з обстрілом зберігається, але спеціалістам підприємства вдалося відновити електропостачання Докучаєвських каналізаційних очисних споруд», - сказали в компанії.

Територія каналізаційних очисних споруд Докучаєвського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства (ПУВКХ), близько розташована до лінії розмежування, дві доби зазнає обстрілу - 9 серпня цей об'єкт було знеструмлено, осколками пробило дах повітродувки, а вночі 11 серпня через бойові дії пошкоджено повітропровід.

«На Докучаєвських очисних спорудах немає надійного бомбосховища, і персонал, а це, в основному, жінки, постійно перебуває в стресовому стані... Представники Спільного координаційного центру з контролю за припиненням вогню й ОБСЄ поінформовані про те, що сталося», - розповіли спеціалісти компанії.

Вони наголосили, що можливі наслідки зупинки Докучаєвських очисних споруд - «це спалах інфекційних захворювань і забруднення грунту».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-