Платники Донеччини дали в бюджет вже 6,5 млрд грн - на 30% більше, ніж торік

Платники Донеччини дали в бюджет вже 6,5 млрд грн - на 30% більше, ніж торік

Укрінформ
З початку року від платників Донеччини до зведеного бюджету країни надійшло понад 6,5 млрд грн, що на 1,5 млрд грн або на 30% перевищує показники 2015 року.

Про це повідомляє на своєму сайті головне управління ДФС у Донецькій області. 

"З початку 2016 року від платників Донеччини до зведеного бюджету країни надійшло понад 6,5 млрд грн, що на 1,5 млрд грн або на 30% перевищує минулорічні показники. Тільки у липні податків і зборів до бюджету країни було перераховано більш, ніж 880 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що основну частку, майже 66% від загального збору зведеного бюджету, займають надходження до місцевих бюджетів Донеччини. Зокрема, кошти, які будуть спрямовані на вирішення проблем та розвиток регіону, склали майже 4,3 млрд грн. У порівнянні з аналогічним періодом 2015 року надходження збільшились на 43%, або на 1,3 млрд гривень.

Загалом до Державного бюджету України з початку року бізнес Донеччини спрямував понад 2,2 млрд грн, що на 10%  або на 200 млн грн більше, ніж торік. Протягом семи місяців 2016 року основними бюджетоформуючими податками та зборами традиційно залишаються: податок на доходи фізичних осіб – 969 млн грн; податок на додану вартість – майже 760 млн грн; військовий збір – 271 млн грн; податок на прибуток підприємств – 155 млн грн.

"Значне підвищення рівня надходжень до бюджетів всіх рівнів відбувається завдяки функціонуванню системи електронного адміністрування ПДВ, постійному вдосконаленню електронних сервісів ДФС, що сприяють спрощенню ведення бізнесу, а також завдяки сумлінному відношенню платників регіону до сплати податків", - повідомили в ДФС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-