Військовий на блок-посту застрелив колишнього зека, який намагався відібрати зброю

Військовий на блок-посту застрелив колишнього зека, який намагався відібрати зброю

Укрінформ
Під час перевірки на блок-посту в районі Луганського на Донеччині чоловік, звільнений після відбування покарання в Єнакіївській колонії за умисне вбивство, спробував заволодіти зброєю військовослужбовця ЗСУ.

Після Єнакіївської колонії чоловік намагався на блокпосту відібрати зброю у бійця ЗСУ

Під час перевірки на блок-посту чоловік, звільнений після відбування покарання в Єнакіївській колонії за умисне вбивство, спробував заволодіти зброєю.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook

"Учора, 29 липня, в районі виконання завдань за призначенням в районі населеного пункту Луганське Бахмутського району Донецької області, під час спроби заволодіти автоматом АК-74У військовослужбовця військової служби за контрактом у відповідь було застосовано зброю. Нападник загинув", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час перевірки документів було виявлено довідку від 15.07.16 про звільнення після відбування покарання з Єнакіївської колонії за ст. 115 КК України “Умисне вбивство”, яка була завірена печаткою “ДНР”, тому постовий прийняв рішення провести громадянина до представника військової контррозвідки.

Під час супроводження з невідомих причин громадянин здійснив спробу заволодіння особистою зброєю військовослужбовця, який у відповідь здійснив попереджувальний постріл в повітря. У подальшій спробі напасти на військовослужбовця проти нападника було застосовано зброю на ураження.

Про загибель цивільної особи повідомлено військову прокуратуру Донецького гарнізону та чергового Бахмутського відділу поліції ГУ НП у Донецькій області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-