В Маріуполі з серпня можна зареєструвати шлюб за 24 години

В Маріуполі з серпня можна зареєструвати шлюб за 24 години

Укрінформ
З 3 серпня 2016 року у місті Маріуполі впроваджується пілотний проект щодо державної реєстрації шлюбу у скорочені строки за 24 години.

Про це повідомляє на своєму сайті головне територіальне управління юстиції у Донецькій області.

"У наречених з’явилась можливість зареєструвати шлюб у визначені ними строки та бажаний час без очікування спливу одного місяця від дня подання заяви про реєстрацію шлюбу. Послуга в організації проведення державної реєстрації шлюбу у скорочені строки надається комунальною установою "Палац культури "Молодіжний", державна реєстрація проводиться працівником відділу державної реєстрації актів цивільного стану в приміщенні Палацу культури", - йдеться у повідомленні.

Молодята, які вирішили скористатись зазначеною послугою, мають можливість обрати і вид обряду: від експрес-одруження до урочистої церемонії.

Участь в реалізації пілотного проекту приймають 3 відділи державної реєстрації актів цивільного стану, до яких і можна звертатись для отримання необхідної інформації за телефонами: Маріупольський міський відділ (м. Маріуполь, пр. Металургів, 37) – (0629) 33-50-77, 33-11-02; Жовтневий районний відділ (м. Маріуполь, пр. Металургів, 21) - (0629) 33-23-23; Приморський районний (м. Маріуполь, пр. Нахімова, 158) - (0629) 37-21-21.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-