АТО: 44 обстріли - в Авдіївці годину тривало бойове зіткнення з диверсантами

АТО: 44 обстріли - в Авдіївці годину тривало бойове зіткнення з диверсантами

Укрінформ
За минулу добу російські окупаційні війська 44 рази відкривали вогонь по позиціях підрозділів cил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«На Донецькому напрямку зафіксовано 16 випадків відкриття вогню. Із заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів, а також мінометів калібру 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів і з стрілецької зброї противник бив по захисниках Авдіївки», - йдеться у повідомленні.

Крім цього, вчора, 27 липня, близько 11.30 в цьому населеному пункті наша розвідувальна група вступила у вогневий контакт з ворожими диверсантами. Бойове зіткнення тривало майже годину. В результаті професійних дій українських бійців – ДРГ відступила.

Також, поруч Зайцевого та Новоселівки Другої ворог застосував гранатомети, у Новогородському – БМП, а в Луганському стріляв з гранатометів, великокаліберних кулеметів та снайперських гвинтівок. 

На Маріупольському напрямку окупанти 10 разів порушували режим припинення вогню. Зокрема, із 82 мм мінометів обстріляні наші опорні пункти у Старогнатівці. Також, гранатомети та великокаліберні кулемети ворог задіяв у Водяному, біля Мар’їнки застосував танк, а в Широкиному – стрілецьку зброю.

На Луганщині ворог 18 разів як прицільно так і хаотично обстрілював українських армійців з 82 мм мінометів під Новозванівкою, Новоолександрівкою, Богуславським, Кримським та селищем Велика Кошарна. Також, гранатомети противник використав у Попасній та Лопаскиному.

 Фото: Дмитро Муравський

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-