Донеччина: за врожаєм зернових чатують митники з

Донеччина: за врожаєм зернових чатують митники з "Фантому"

Укрінформ
Державною фіскальною службою у Донецькій області спільно з спецпідрозділом "Фантом" створено 4 мобільних групи для здійснення перевірок автотранспорту, який перевозить зерно нового врожаю.

Як повідомляє обласне управління ДФС , мобільні групи займатимуться відпрацюванням шляхів транспортування зерна, законності його зберігання на зерносховищах та його подальшої реалізації. 

"З метою викриття та попередження незаконних операцій на ринку зернових, збільшення надходжень податків до бюджету, активізації заходів із протидії тіньовому обігу зернових культур нового врожаю та на виконання розпорядження голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника Донецької обласної військово-цивільної адміністрації П.І. Жебрівського співробітниками оперативного управління ГУ ДФС у Донецькій області спільно з спецпідрозділом "Фантом" створено 4 мобільних групи для здійснення перевірок автотранспорту, який перевозить зерно нового врожаю, а також відпрацювання шляхів транспортування зерна, законності його зберігання на зерносховищах та його подальшої реалізації", - йдеться у повідомленні.

Так, в ході проведених заходів, співробітниками оперативного управління ГУ ДФС у Донецькій області спільно з співробітниками спецпідрозділу "Фантом" вже затримано 8 автомобілів, якими без належних супровідних документів здійснювалось перевезення 179,6 тон зернових.

До ЄРДР внесено кримінальне провадження за ст. 366 КК України (службове підроблення).

Досудове слідство триває.

Як повідомляла Донецька ОДА, станом на 25 липня 2016 року по всіх категоріях господарств Донеччини, на території, підконтрольній українській владі, до збирання підлягають ранні зернові та зернобобові культури на площі  458,4 тис. га.

На площі 381,7 тис. га їх вже обмолочено і отримано 1269,7 тис. тонн зерна. Середня врожайність склала 33,3 ц/га.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-