Центральна бібліотека Краматорська перейшла на QR-коди

Центральна бібліотека Краматорська перейшла на QR-коди

Укрінформ
Центральна міська публічна бібліотека Краматорська розпочала впровадження і використання QR-кодів з метою сприяти популяризації бібліотеки, книг та авторів.

Про це повідомляє ресурс "Східний проект".

"На сторінках сайту бібліотеки lib-krm.org, на власних виданнях бібліотеки і при вході в приміщення бібліотеки вже розміщені QR-коди. Користувачі - як реальні, так і віртуальні, методом сканування на свій гаджет можуть скористатися цією інноваційною технологією", - йдеться в повідомленні.

Нагадується, що QR-код - це скорочення від "QuickResponse" ( "Швидке реагування") і він покликаний швидко доносити зашифровану інформацію до користувача.

Для тих віртуальних користувачів, хто регулярно знайомиться з новинами сайту lib-krm.org пропонується скористатися сервісом RSS-каналу, або RSS-стрічки, що дозволить отримати короткий опис нової інформації, розміщеної на сайті.

Зареєструватися для отримання бібліотечних новин через RSS-канал можна, використовуючи посилання на головній сторінці бібліотечного сайту (блок контактної інформації бібліотеки).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-