Вугледобувне підприємство на Донеччині ухилилося від сплати податків на 8 млн грн

Вугледобувне підприємство на Донеччині ухилилося від сплати податків на 8 млн грн

Укрінформ
Співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Донецькій області викрили ухилення від сплати єдиного внеску на суму більш, ніж 8 млн грн з боку підприємства, яке отримувало прибуток від видобутку вугілля на тимчасово непідконтрольній території.

Про це повідомляє на своїй сторінці головне управління ДФС у Донецькій області.

"В рамках проведених заходів виявлено, що посадові особи підприємства, яке є платником податків у Донецькій області та розташоване на лінії розмежування в районі проведення АТО, отримували прибуток від видобутку вугілля на тимчасово непідконтрольній території області та торгівельних операцій з ним", - йдеться у повідомленні.

Також виявлено неодноразове ухилення від надання звітів з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та його сплати, за більш, ніж 200 працівників даного підприємства.

"В результаті заборгованість підприємства перед державою перевищує 8 мільйонів гривень", - наголосили в ДФС.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 212-1 КК України  (ухилення від сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування).

Досудове слідство триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-