Нічний обстріл Авдіївки: поранено жінку, знову перебито лінію електропередачі

Нічний обстріл Авдіївки: поранено жінку, знову перебито лінію електропередачі

Укрінформ
Протягом минулої ночі бойовики здійснили черговий обстріл Авдіївки, у результаті чого поранено 29-річну переселенку, а також перебито одну з двох щойно відремонтованих ліній електропередач.

Про це повідомляє у п’ятницю відділ комунікації Національної поліції Донецької області. (http://www.dn.npu.gov.ua/uk/publish/article/332513)

"Близько 4 ранку до Авдіївської лікарні було доставлено 29-річну мешканку окупованої Макіївки, яка отримала вогнепальне поранення в районі промзони під час обстрілу бойовиків зі стрілецької зброї. Поліція з’ясовує обставини події", - йдеться у повідомленні.

Постраждалу з пораненням живота доставили до медзакладу військові. Як жінка опинилася у зоні бойових дій, вона пояснити не може. Громадянці надано медичну допомогу та направлено на лікування у м. Мирноград.

"Вночі бойовики знову нанесли удар по міським комунікаціям – перебито одну з двох ліній електропередач, які були щойно відремонтовані. Як наслідок – зупинена частина Авдіївського коксохімічного заводу так і не запущена. Крім того, вкотре знеструмлена фільтровальна станція, тож води у прифронтовому місті досі немає", - додали в обласній поліції.

Наразі вживаються спроби повернути мешканцям світло та воду.

Обстріляне місто вдень та вночі патрулюють поліцейські, аби попередити мародерство, документують наслідки злочинів бойовиків та надають допомогу жителям.

Василь Короткий, КРАМАТОРСЬК. 22 липня 2016 року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-