ПРООН презентувала конкурс для активних громад Донеччини та Луганщини

ПРООН презентувала конкурс для активних громад Донеччини та Луганщини

Укрінформ
Проект ПРООН оголосив конкурс для груп активних громадян на участь у візитах по обміну досвідом на тему: "Діалог: соціальна єдність для вирішення проблем громад за принципом “знизу до гори”.

 Про це на презентації у Краматорську розповіла Радник ПРООН з питань примирення та соціальної єдності Тетяна Шапковська.

"Мета конкурсу: відібрати групи активних осіб Луганської та Донецької областей для участі у візитах по обміну досвідом на "Діалог: соціальна єдність для вирішення проблем громад за принципом “знизу до гори”, - повідомила Шапковська.

До участі у конкурсі на участь у візитах можуть подаватись будь-які громади (групи осіб з різних громад, сформовані не менш ніж з 15-ти осіб кожна група), які бажають побудувати діалог та налагодити партнерські зв’язки з владою та мають успішні приклади реалізації сумісних проектів, мають бачення розвитку власної території та бажають познайомитись з успішними практиками інших громад щодо соціальної єдності та згуртованості для вирішення проблем тощо.

Заступник голови облдержадміністрації Ігор Стокоз відзначив, що отримання допомоги від європейських країн має для нас надзвичайно важливе значення.

"Сьогодні Донецька область та Україна зітнулась з серйозними викликами. І наразі, ми потихеньку приходимо до тями завдяки допомозі таких організацій як ПРООН", - зазначив  Ігор Стокоз.

Також він підкреслив і важливість такого проекту для Донбасу, наголошуючи на користі обміну досвідом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-