Селидове отримає 51 млн грн фінансування, ще на 220 млн грн подано проектів в ЄІБ

Селидове отримає 51 млн грн фінансування, ще на 220 млн грн подано проектів в ЄІБ

Укрінформ
За рахунок обласного та державного бюджетів місто Селидове у Донецькій області отримає на інфраструктурні проекти 51 млн грн.

Про це було повідомлено у четвер під час робочої поїздки  до Селидового голови Донецької облдержадміністрації Павла Жебрівського, який заслухав звіти місцевого керівництва про готовність розпочинати роботи з модернізації інфраструктури.

"Згідно затвердженого фінансування за рахунок обласного та державного бюджетів Селидове отримає на будівництво 51 млн грн. Свою частину в рамках співфінансування також виділяє місто", - йдеться у повідомленні.

Серед проектів – капітальний ремонт вуличного покриття та мосту, реконструкція міської котельні та системи водовідведення, забезпечення зовнішнього освітлення, в тому числі в м. Гірник, смт Курахівка, Цукурине та Українськ, тепломодернізація медичних, освітніх, соціальних об’єктів.

Поруч з цим, на отримання другого траншу від Європейського інвестиційного банку подано пропозицій ще на 220 млн грн. "Якщо ми отримаємо ці кошти, Селидове буде у найкращому становищі. На одного жителя в середньому припадатиме найбільше грошей, виділених на інфраструктурні проекти області", - наголосив Павло Жебрівський.

Він також висловив задоволення високим рівнем підготовки місцевої влади. "По всім об’єктам є проектно-кошторисна документація та експертизи. Можливо, тут не буде "намащених губ". Багато міст і районів ремонтують парки, центральні майдани. Селидове пішло іншим шляхом. Місто взялося капітально робити дороги, водовідведення, каналізацію. Окрасою стане українська гімназія. Тобто влада закладає базис для життєдіяльності на роки вперед", - підкреслив очільник області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-