Донецька митниця припинила 17 порушень прав інтелектуальної власності

Донецька митниця припинила 17 порушень прав інтелектуальної власності

Укрінформ
Донецькою митницею ДФС з початку року припинялось митне оформлення 17 товарів за 8 митними деклараціями за підозрою в порушенні прав інтелектуальної власності.

Про це повідомляється на сайті відомства.

"З початку 2016 року за підозрою в порушенні прав інтелектуальної власності припинялось митне оформлення 17 товарів за 8 митними деклараціями", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за відповідний період 2015 року митне оформлення товарів за підозрою в порушенні прав інтелектуальної власності припинялось лише стосовно 3 товарів за 3 митними деклараціями. В усіх випадках митне оформлення було продовжено на підставі разових листів-дозволів від правовласника.

"В Україні право інтелектуальної власності закріплено на конституційному рівні – ніхто не може використовувати або поширювати результати інтелектуальної чи творчої діяльності громадянина. З метою захисту цього права Донецькою митницею ДФС постійно проводяться заходи, спрямовані на виявлення ознак порушень прав інтелектуальної власності при переміщенні товарів через митний кордон України", - наголошується у повідомленні. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-