Активісти Торецька поскаржилися Аброськіну на мера-сепаратиста

Активісти Торецька поскаржилися Аброськіну на мера-сепаратиста

Укрінформ
Громадський актив міста Торецьк Донецької області попросив голову обласної поліції провести повну перевірку діяльності міського голови, який, за їхніми словами, був одним з організаторів сепаратистського "референдуму" в 2014 році.

Про це повідомив на своїй сторінці в "Фейсбук" глава Національної поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

"Для більшого розуміння ситуації вчора зустрівся з громадським активом міста.

Перше, що висловили під час зустрічі громадські працівники, це проведення повної перевірки діяльності міського голови, який, за їхніми словами, був одним з організаторів референдуму в 2014 році. При цьому, запропонували надати відео і іншу доказову базу про його причетність до сепаратизму", - написав Аброськін.

Крім того, активісти попросили поліцію перевірити фінансово-господарську діяльність на посаді першого керівника міста.

"Жителі кажуть про повну бездіяльність місцевої влади та "дахування" чиновниками корупційних схем. В деяких, за словами місцевих жителів, задіяна і "стара гвардія ментів". Ця інформація вже в роботі, найближчим часом буде відправлена ​​в місто група главку для перевірки, за результатами будуть прийняті відповідні кадрові рішення", - повідомив також Аброськін.

При цьому, додав він, жителі позитивно оцінили роботу нового начальника відділення Олексія Мірошниченка: "За їхніми словами, з його приходом активізувалася робота з виявлення в місті та притягнення до відповідальності бойовиків "ДНР". Запропонував громадськості створити ініціативну групу для взаємодії з поліцією щодо всіх гострих питань".

Як повідомив голова обласної поліції, останні 7 днів в Торецьку працювала спецгрупа обласного главку, до складу якої увійшли співробітники оперативних служб та спецпідрозділів поліції Донеччини спільно з підрозділами військової служби правопорядку. Відпрацьовували місто по всій проблематиці.

"Результат: затримано шістьох бойовиків, які вели на території міста диверсійно-розвідувальну роботу. Вилучено гранати, РПГ, патрони, і велику кількість наркотичних засобів. Розкрито 50 злочинів. Затримано групу злодіїв-мародерів", - заявив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-