Жебрівський озвучив 5 питань, які ОДА виносить на розгляд Мінської групи

Жебрівський озвучив 5 питань, які ОДА виносить на розгляд Мінської групи

Укрінформ
Голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський під час зустрічі з Послом і Головою гуманітарної підгрупи ОБСЄ Тоні Фрішем озвучив 5 пріоритетних питань, які обласна влада виносить на розгляд Мінської групи.

Про це повідомляє управління інформаційної політики та з питань преси Донецької ОДА.

"Це лінія електропередач Донбаська-1 в районі Вуглегірської ТЕЦ. Це відстійники на Фенольному заводі в районі Новогродського поблизу Торецька. Це фекальні відстійники в районі Новолуганська Бахмутського району. Більше року ми ніяк не можемо відновити газопостачання районі Мар’їнки та Красногорівки, оскільки трубу ми поклали, але запустити ГРС нам не дозволяють терористи. І ще один об’єкт - залізнична колія Оленівка-Комиш-Зоря. Ми повністю її відремонтували, але та сторона не дозволяє проводити роботи в "сірій зоні", щоб відновити вантажне сполучення», - повідомив очільник області.

За його словами, всі перелічені об’єкти напряму стосуються життєзабезпечення людей на контрольованій території, тому є знаковими не тільки для обласної влади, але й для окупантів.

"Російська сторона свідомо не дає дозвіл на проведення відновлювальних робіт, діючи за принципом: чим у них гірше, тим нам краще, - наголосив голова Донецької ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-