Маріуполь у 2016 році отримає 700 млн грн на інфраструктуру – Жебрівський

Маріуполь у 2016 році отримає 700 млн грн на інфраструктуру – Жебрівський

Укрінформ
Маріуполь отримає в цьому році 700 млн грн з різних джерел фінансування на реалізацію масштабних інфраструктурних проектів.

Про це заявив голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський під час поїздки до Маріуполя, де взяв участь у нагородженні металургів з нагоди професійного свята та провів кілька робочих нарад.

"Ми отримаємо не лише промисловий потенціал, а прекрасне комфортабельне для життя місто", - наголосив очільник області, коментуючи фінансування.

У міському Будинку культури металургів очільник області вручив почесні грамоти та подяки Донецької ОДА кращим працівникам металургійної та гірничодобувної галузі.

"Безумовно, душа і серце Маріуполя – це металурги. Мені сказали, що у конвектора температура 72 градуси. Мабуть, це та професія, коли тільки те, що виконуєш свою роботу, вже є подвигом. Витримати температурний режим, витримати напругу – на це здатні люди лише зі стальними нервами, ті, хто любить своє місто, свою сім’ю і країну. Саме металурги два роки тому не дозволили терористам захопити Маріуполь. Вони не лише виплавляли броню, а виходили на вулиці у складі добровільних дружин. Ви доказали, що є великими патріотами", - звернувся до присутніх на святі П.Жебрівський.

Очільник області також провів робочі зустрічі з питань децентралізації та особисто проінспектував кілька об’єктів, які отримають фінансування на модернізацію, зокрема міську лікарню та школу, яка до кінця року стане опорною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-