Авдіївка відсвяткувала День металурга з

Авдіївка відсвяткувала День металурга з "ТІКом"

Фото, відео
Укрінформ
З нагоди Дня металурга у прифронтовій Авдіївці 12-14 липня пройшли низка святкових масових заходів. Як повідомляє кореспондент Укрінформу, головною подією тав концерт групи "ТІК" з вільним входом для усіх бажаючих у четвер ввечері.

Організатори планували провести концерт на центральному стадіоні, однак потім з міркувань безпеки вирішили обмежитися територією Авдіївського коксохімічного заводу, де на охорону публічної безпеки була задіяна максимальна кількість правоохоронців. Як відзвітували у обласній поліції, "завдяки вжитим превентивним заходам порушень публічного порядку допущено не було".

Трохи раніше в будинку культури АКХЗ пройшли романтичне шоу "Кохання з першого погляду" та вокальне шоу "Співай, якщо зможеш". Незважаючи на близькість до основних "гарячих точок" – позицій на промзоні та "Спартаку" всього за 3 км – періодичний шум вибухів звідти не завадив місцевим жителям отримати заряд радощів та позитивної енергії.

Гуляння ж на території заводу АКХЗ розпочалися 14 червня о 16.00. З селища металургів на завод курсували безкоштовні автобуси, які привозили та відвозили усіх містян. Після нагородження кращих працівників заводу, присутніх розважали аніматори, проводилися різні конкурси, а для дітей була створена спеціальна зона. Однією з найбільш яскравих подій став рицарський турнір за участю різних команд заводчан.  

О 19.00 розпочався, напевно, перший у своєму роді масовий концерт у безпосередній близькості до бойових дій (Донецький аеропорт знаходиться всього у 8 км від міста). Група "ТІК" на чолі з фронтменом Віктором Бронюком привітала металургів зі святом, заспівавши свої головні хіти, а присутні весело танцювали під них та підспівували.  

А йдучи на концерт та повертаючись з нього, біля заводоуправління усі гості свята змогли загадати бажання та пов’язати свою стрічку на "висадженому" напередодні "Дереві бажань". Серед вже загаданих бажань  - домінує побажання миру та закінчення війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-