Служба зайнятості Донеччини працевлаштувала за півроку понад 11 тис. осіб

Служба зайнятості Донеччини працевлаштувала за півроку понад 11 тис. осіб

Укрінформ
За сприяння служби зайнятості Донецької області протягом січня – червня 2016 року працевлаштовано 11,6 тис. осіб.

Як повідомляється на сайті Донецької ОДА, ще на обліку в службі перебуває 19,2 тис. безробітних. 

"Протягом січня – червня 2016 року за сприянням служби зайнятості Донецької області працевлаштовано 11,6 тис. осіб, з яких: 8,4 тис. безробітних", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, 54 особи започаткували власну справу шляхом отримання одноразової допомоги по безробіттю одноразово. На нові робочі місця з компенсацією роботодавцю витрат єдиного соціального внеску влаштовано 408 безробітних, ще 4,1 тис. осіб пройшли професійне навчання. В громадських роботах та інших роботах тимчасового характеру брали участь 7,9 тис. безробітних.

Поруч з цим, послугами служби зайнятості області скористалось 11,1 тис. громадян з числа внутрішньо переміщених осіб, з них працевлаштовані 2,3 тис. осіб. З них відкрили власну справу з отриманням одноразової виплати допомоги по безробіттю – 102 безробітних особи. Ще 1,1 тис. осіб приймали участь в громадських роботах та роботах тимчасового характеру, професійне навчання пройшла 921 особа.

"Станом на 1 липня 2016 року на обліку в службі зайнятості Донецької області перебуває 19,2 тис. безробітних; кількість вакансій, поданих роботодавцями в службу зайнятості області, складає 944 одиниці; навантаження на 1 вільне робоче місце становить 20 осіб", - повідомили в Донецькому обласному центрі зайнятості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-