Перші підприємці Донеччини отримають компенсацію відсотків за кредитами

Перші підприємці Донеччини отримають компенсацію відсотків за кредитами

Укрінформ
У Краматорську 30 червня відбулось засідання конкурсної комісії з відбору проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва, яким буде надаватись часткова компенсація відсоткових ставок за залученими кредитами.

Засідання пройшло під головуванням першого заступника голови Донецької облдержадміністрації Євгена Вілінського, повідомляє сайт ОДА.

"За підсумками роботи позитивне рішення на відшкодування отримали ТОВ "Володарський сортонасінницький завод" (Нікольський район), приватне акціонерне товариство "ЕКОПРОД" (Волноваський район), сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Валер’янівське" (Волноваський район), ФОП Бурлаченко Анатолій Ярославович (Мангуський район)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ними були оформлені кредитні угоди в АТ "Ощадбанк" та АТ "Укрексімбанк", з правом компенсації до 800 тис.грн. Проекти реалізуються в сфері оновлення сільгосптехніки та впровадження заходів із термомодернізації.

Робота комісії проводиться в рамках реалізації заходів Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва у Донецькій області на 2015-2016 роки, якою на відшкодування відсоткових ставок за кредитними угодами суб’єктів підприємництва на поточний рік передбачено 100 млн. грн. коштів з обласного бюджету.

Наступне засідання комісії заплановане на 1 серпня 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-