З 1 липня на Донеччині мовитиме оновлене обласне радіо

З 1 липня на Донеччині мовитиме оновлене обласне радіо

Укрінформ
Донецька філія Національної телекомпанії України з 1 липня запускає радіостанцію "Голос Донбасу", яка працюватиме у цілодобовому режимі, поки на ультракоротких хвилях.

Про це Укрінформу повідомили в регіональній філії НТКУ.

"Нарешті ми маємо змогу відновити радіомовлення. Поки не всі перепони подолано – одразу вийти на повноцінне FM-мовлення не вдається  і тому ми змушені починати на ультракоротких хвилях", - зазначив виконавчий директор Донецької філії НТКУ Віктор Підлісний.

Він висловив сподівання, що вже найближчим часом вся область зможе почути позивні "Голосу Донбасу" і в FM-діапазоні. За його словами, пріоритетом нового радіо буде – "конструктивний позитивізм".

Зазначається, що обласне радіо на Донеччині не працювало понад 2 роки відтоді, як його потужності були захоплені незаконними збройними формуваннями. Через низку проблем відновити його мовлення не вдавалось, однак зараз спільні зусилля Державного комітету телебачення та радіомовлення, Міністерства інформаційної політики та Національної телекомпанії України дали змогу довести справу до кінця.

Вже з 1 липня на хвилях "Голосу Донбасу" можна буде почути свіжі новини з різних куточків області, які оновлюватимуться щогодини, інформаційно-аналітичні програми про життя в Донецькій області, бесіди з цікавими людьми, музичні програми.

Почути оновлене обласне радіо можна буде на частоті 67,34 МГц, а також на сайті www.dotb.dn.ua.

Раніше відновила телевізійне мовлення обласне телебачення (тепер Донецька філія НТКУ). З 27 лютого 2015 року в ефірі Донецької області працює телеканал "До ТеБе".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-