У Дружківці активісти потролили мера російським прапором

У Дружківці активісти потролили мера російським прапором

Відео
Укрінформ
Під час святкового мітингу біля пам’ятника Тарасу Шевченку з нагоди Дня Конституції активісти Дружківки на Донеччині підняли російський прапор позаду міського мера Валерія Гнатенка, якого звинувачують у колаборації з окупантами у 2014 році.

Про це повідомляє телеканал "ДоТБ". 

"Під час покладання квітів до пам’ятника Шевченку у День Конституції дружківські активісти потролили міського голову Валерія Гнатенка, якого вони періодично звинувачують у колаборації з окупантами у 2014 році",  - йдеться у повідомленні.

Поки мер вручав нагороди містянам, за його спиною розгорнули російський триколор.

Присутній на урочистостях голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський швидко зорієнтувався та вирвав у активістів російську символіку.

Як повідомляє сайт Донецької ОДА, сьогодні у Дружківці відбулись урочисті заходи з нагоди Дня Конституції України за участю голови облдержадміністрації Павла Жебрівського, а  також його заступників Ігоря Стокоза та Сергія Попова.

"Сьогодні ми відзначаємо День Конституції України і неодмінно маємо згадати, що перша конституція в Європі, а саме – Пилипа Орлика була – у нас. Конституція України – це зведення законів, в якому закріплені наші права і вольності. Конституція визначає, що Україна є суверенна держава", - звернувся голова облдержадміністрації до присутніх.

П.Жебрівський зазначив, що сьогодні питання суверенітету та територіальної цілісності України стоїть дуже гостро. "Багато  українських хлопців тут, на Донеччині, захищають наш суверенітет, конституційні права та свободи кожного громадянина України, захищають територіальну цілісність. Вони безумовно заслуговують на повагу. А наше з вами завдання тут, у Дружківці, чітко усвідомити, що ми  – українці!", - підкреслив голова ОДА.

Окрім цього, Павло Жебрівський нагородив почесними грамотами облдержадміністрації та цінними подарунками громадян Дружківки, які приймають активну участь у житті міста та області.

На урочистому мітингу вшанували пам’ять військових, загиблих при проведенні Антитерористичної операції, а також поклали квіти до пам’ятника Т.Г. Шевченку

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-