Патріотка з Бахмута створила найбільший в Україні національний прапор з вишитим текстом з Конституції

Патріотка з Бахмута створила найбільший в Україні національний прапор з вишитим текстом з Конституції

Укрінформ
Найбільший в Україні національний прапор з вишитим текстом з Конституції України презентовано в суботу в Києві для Книги рекордів України.

Загальна площа прапора 13,5 кв. м. На ньому вишито слова 5 статті Основного закону України: "Єдиною державною владою в Україні є народ", повідомляє кореспондент Укрінформу.

Автором цього рекордного прапора є Ангеліна Шостак, неймовірно щира українська патріотка родом з Донбасу, що мешкає нині в Бахмуті Донецької області.

За час проведення антитерористичної операції Шостак уже пошила 305 подібних прапорів різних розмірів і незліченну кількість символічних "фенічок" для бійців на передовій.

Новий рекорд жінка присвятила всьому українському народу, бійцям, які воюють зараз на фронті, волонтерам і всім українським воїнам, які полягли за Батьківщину.

Рекордсменка заявила, що більш за все хоче, аби цей прапор висів у холі Верховної Ради, щоб народні обранці "щодня бачили перед своїми очима текст про те, хто їх привів у парламент і кому вони мають служити".

Шостак також закликала усіх українських громадян не забувати, що в країні триває війна, і всіма силами допомагати бійцям на передовій. "Якщо не можете нічим допомогти, то просто дуже любіть свою Україну і не дозволяйте її паплюжити", - сказала вона.

Новий рекорд зафіксували представники спостережної ради національного проекту "Книга рекордів України".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-