Майже сотня випускників Донецького медуніверситету отримали дипломи

Майже сотня випускників Донецького медуніверситету отримали дипломи

Укрінформ
В Краматорську відбулась 17 червня урочиста церемонія вручення дипломів випускникам Донецького національного медичного університету за участю в. о. міністра охорони здоров’я України Віктора Шафранського та голови Донецької ОДА Павла Жебрівського.

Як повідомляє сайт Донецької ОДА, всього 96 випускників отримали дипломи про освіту, з них четверо – громадяни інших держав.

"Медицина Донеччини сьогодні на правильному шляху. Зараз в області відбувається багато значущих подій у сфері охорони здоров’я", - зазначив міністр.

Він також нагадав, що за рахунок обласного бюджету Донеччина отримала 60 сучасних нових автомобілів "швидкої допомоги", в Краматорську відкрито відділення кардіохірургії. Наразі тривають ремонтні роботи  в приміщенні станції меддопомоги, і  невдовзі область отримає заклад європейського рівня.

"Ваше завзяття дуже потрібне для відбудови медицини Донеччини та країни!", - наголосив Віктор Шафранський, вручаючи дипломи найкращим випускникам.

Також до молодих спеціалістів звернувся очільник області Павло Жебрівський: "У нас існує домовленість із керівництвом університету  щодо направлення випускників бюджетної форми навчання на роботу в межах  Донеччини".

Очільник області  повідомив, що в цьому році на контрольованій Україною території планується побудувати 36 медичних амбулаторій. Молоді спеціалісти, які виявлятимуть бажання працювати на посаді сімейного лікаря, отримають усіляку підтримку від влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-