У Святогірську визначили переможців обласної патріотичної гри

У Святогірську визначили переможців обласної патріотичної гри "Майбутній воїн"

Укрінформ
У  Святогірську пройшов фінальний етап обласної гри "Майбутній воїн", яка проходить в рамках проекту "Патріотична гра".

Організаторами гри виступили Донецький обласний дитячо-молодіжний центр за сприяння управління у справах сім'ї та молоді облдержадміністрації, повідомляє сайт ОДА.

"Для участі у фіналі були запрошені команди Краматорську та Лиманського району. Юні патріоти проявили себе в багатьох конкурсах та змаганнях, показавши справжній клас, не злякавшись труднощів та перешкод", - йдеться у повідомленні.

Учасники позмагалися у конкурс зі стройової підготовки, де продемонстрували вміння маршувати та виконувати команди командира, а також маршувати з піснею, відвідали майстер-класи від справжніх фахівців своєї справи.

Поруч з цим, військовослужбовці навчили юних патріотів швидко та правильно одягати та знімати ОЗК, збирати і розбирати АК-47, показали прийоми військових єдиноборств та розповіли про особливості військової медицини. А конкурс "Солдатська каша – їжа наша" продемонстрував кухарські здібності учасників. Також юнаки дізналися багато цікавого на  груповому тренінгу з елементами танцювальної терапії та взяли участь у військовій естафеті з багатьма "контрольно - пропускними пунктами". 

Всі переможці отримали подарунки, призи, грамоти та незалежно від зайнятих місць,  всі вважаються переможцями обласної патріотичної гри.

За підсумками фіналу I місце зайняла команда "Кальміуські Джури" (м.Краматорськ), II місце – команда "Козацька родина" (м.Краматорськ), III місце – команда "Дружба" (с.Рубці, Лиманський район) і IV місце  - команда "Козаченьки" (с.Новоселівка, Лиманський район).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-