На Донеччині влаштували ямарок вакансій за участю 300 підприємств

На Донеччині влаштували ямарок вакансій за участю 300 підприємств

Укрінформ
У містах та районах Донецької області 15 червня був проведений Загальнообласний ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості "Робота існує для всіх, хто її шукає". Участь у ньому з боку роботодавців взяли представники майже 300 підприємств області, які бажають оперативно укомплектувати вакантні робочі міста.

Про це повідомляє Донецький обласний центр зайнятості.

"У Ярмарку взяли участь представники підприємств, організацій та установ, навчальних закладів, які здійснюють підготовку фахівців за актуальними на ринку праці професіями. Увазі присутніх запропонували інформацію про вільні робочі місця та вакантні посади міст та районів області. Представники роботодавців презентували присутнім діяльність своїх підприємств, існуючі та перспективні вакансії, рівень заробітної плати та додаткові соціальні гарантій для працюючих", - йдеться у повідомленні.

Під час заходу кваліфіковані фахівці служби зайнятості також надали відвідувачам консультації з питань працевлаштування, можливостей професійного навчання, участі в оплачуваних громадських та інших тимчасових роботах. Особлива увага приділялася працевлаштуванню соціально вразливих категорій населення (внутрішньо переміщеним особам, демобілізованим учасникам АТО, особам з інвалідністю, молоді та ін.).

За результатами анкетування роботодавців понад 2,5 тис. шукачів роботи вже звернулися до них за консультаціями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-